Lenjerii de pat MDesign UNICE

Lenjerii de pat MDesign UNICE
Write By: madalina_mutiu Published In: Blog Created Date: 2014-07-22 Hits: 1057

Lenjeriile de pat MDesign sunt unice. De ce sunt unice? De ce NU confecționăm aceleași lenjerii de pat pe care le găsești peste tot? În rândurile ce urmează vă explic....

Lenjerii de pat MDesign... Cum am început

Sunt fondatoarea Lenjerii de pat MDesign... Am ales să fac ceea ce fac pentru că întotdeauna mi-a plăcut frumusețea și am văzut cum îi poate influența și pe alții.

Nu am vrut să fac același lucru ca și ceilalți pentru că nu mi-a plăcut niciodată să fac asta. În momentul în care piața de design interior a început să meargă spre direcția asta de producție în masă (parchet laminat, lenjerii de pat creponate, de import vopsite în fel de fel de culori, ș.a.m.d.) am văzut o oportunitate de afacere. Și asta pentru că am fost și sunt sigură că nu sunt singura care s-a chinuit să își găsească ceva deosebit în marea de produse de masă care ne-a invadat nu doar locuințele...

Am investit timp și bani (așa cum era normal) în găsirea celor mai bune materiale și am testat combinațiile perfecte pentru maxim de confort dar și pentru ca elementul vizual să aibă "efectul WOW".

Pentru materialele ce urmau să devină lenjerii de pat MDesign a fost nevoie să căutăm suficient ... iar când am găsit am mai căutat și alternative (Nu dau numele producătorilor de materiale de unde ne aprovizionăm din motive lesne de înțeles). Așa am ajuns să investim destul de mult pentru o afacere de familie.

Suntem o echipa în MDesign și toti cu abilități diferite și cu pasiune pentru frumos - dar nu era suficient pentru o afacere de succes... după cum v-ați dat probabil seama.

Am început confecționarea lenjeriilor de pat MDesign ... făcusem deja un “stoculeț” care stătea acolo cuminte... și asta a fost partea ușoară! Prietenii noștri ne-au susținut și în dormitoarele lor s-au dus primele lenjerii de pat MDesign. Din vorbă în vorbă au văzut și prietenii lor și a fost practic un început frumos. A urmat pagina de Facebook, site-ul... al căror scop este exact acela explicat mai devreme ... promovăm originalitatea și designul personalizabil al dormitoarelor pentru confort (atât vizual cât și tactil!)

După ce am făcut toate astea acum ne ocupăm de SHARE - este bine știut că trebuie să afle cât mai mulți oameni deosebiți despre ceea ce facem. Prin urmare, continuăm să promovăm aceste lenjerii de pat pentru că asta ne place.

Acum câteva zile am fost plăcut surprinsă despre părerea unora dintre ei despre Lenjerii de pat MDesign (Ca și atunci când îți laudă cineva copilul :)) Este o prietenă bună, care în toiul laudelor a fost întrebată de unul dintre participanții la discuție: "Dar nu e plin de lenjerii de pat pe net? Lenjeriile astea le cumpărați din Europa?" A venit și răspunsul ei "NUUUU, lenjeriile le fac ele, nu se ocupă cu chinezării".

Probabil că termenul menționat nu este chiar optim pentru ce se întâmplă pe piața de design interior în momentul de față, pentru că sunt convinsă că sunt și multe alte produse de masă care abundă în magazinele de la noi dar este termenul (peiorativ) pe care îl folosim când caracterizăm copiile, produsele făcute în grabă sau prost... și probabil multe alte aspecte negative...

Așadar, revin și vă spun cu drag: Ne place ceea ce facem, confecționăm lenjerii de pat UNICE, deosebite, ORIGINALE. Sper că v-am stârnit interesul încât să mă întrebați mai multe despre arta pe care noi o facem cu drag pentru ca voi, prietenii noștri dar și cei care citiți acest articol, să vă doriți ceva unic în dormitoarele voastre. Dacă da, atunci așteptăm cu drag un telefon de la voi și să ne spuneți ce v-ați dori de la lenjeria de pat perfectă.

După cum spunea și prima prietenă care a dormit în lenjeriile de pat MDesign: "Odată ce ai încercat lenjeria aceasta, nu mai vrei să te întorci la lenjeriile de dinainte..."

Tags: lenjerii de pat design interior idei de design dormitoare

Related Blogs By Tags